Naar de inhoud Tickets kopen Naar de footer

Bezoekersinformatie Praktische Informatie

Openingstijden

Wij zijn vanaf 09:30 open

Morgen vanaf 09:30 open

Locatie en Route

Van Ewijckskade 1
1761 JA Anna Paulowna

Reserveren en tickets

Reserveer je bezoek of bestel dagtickets, jaarkaarten of familiejaarkaarten.

Het park is dagelijks open van 9:30 tot 17:30 uur. Alleen op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is het park gesloten.

Bij zeer slechte weersomstandigheden kan het park soms gesloten worden. Dit om de veiligheid voor dier en mens te waarborgen. Deze uitzonderlijke gevallen leest u direct op de website en op onze sociale mediakanalen; Facebook & Instagram.

Bekijk alle prijzen van dagtickets en jaarkaarten tot parkeerkosten en rolstoelverhuur op de pagina Prijzen.

Alle informatie over de horeca op het park kan je vinden op de pagina Eten & drinken.

De paden zijn rolstoelvriendelijk en er zijn invalidentoiletten op het terrein. De route door het park is +/- 2,5 kilometer lang, maar langs de route staan bankjes om op uit te rusten. Ook zijn er rolstoelen te huur. Hiervoor betaalt u voor 3 euro huur en 25 euro borg (gelieve wel te reserveren via e-mail ).

In het park zijn diverse toiletfaciliteiten inclusief invalidentoiletten. Deze worden ook aangegeven op de plattegrond in het park en in de folder die u bij de entree krijgt. In het restaurant naast Stichting Leeuw is ook een verschoontafel voor de kleintjes.

Wanneer er een persoonlijk item wordt gevonden door een van onze medewerkers of wordt afgegeven door een bezoeker, dan wordt dit naar het entreegebouw gebracht. U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of uw verloren voorwerp hier ligt.

Huisdieren zijn niet toegestaan, alleen hulphonden zijn toegestaan. Er kan om een hulphond pas gevraagd worden.

Let op: laat uw hond nooit alleen achter in uw auto. Bij aantreffen van een hond in de auto op de parkeerplaats, zullen wij de Politie inlichten.

In het park mag alleen op de aangegeven plaatsen gerookt worden. Bij de horecapunten zijn speciale rookzones.

In het park zijn ook AED-apparaten aanwezig. De meeste personeelsleden hebben een BHV-diploma. Op de plattegrond is zichtbaar waar de AED’s hangen.

 

In de buurt van het park zijn meerdere locaties om te overnachten. Een aantal mogelijkheden zijn te vinden op de pagina Overnachten in de buurt.

Staat het onderwerp van jouw vraag er niet tussen? Misschien kan je het wel vinden bij de veelgestelde vragen