Naar de inhoud Tickets kopen Naar de footer
Wij zijn gesloten

Morgen vanaf 09:30 open

Der tagesausflug für echte tierliebhaber Haben Sie auch Lust Hoenderdaell zu entdecken?

Lust auf ein abenteuer? Wandelen tussen de Spaziergang zwischen den Tieren

Einige der Tiere im Park sind gar nicht so schüchtern und können es kaum erwarten, Sie persönlich zu treffen. Gehen Sie zum Beispiel durch das Alpaka-Gehege, oder vielleicht springt Ihnen ein neugieriger Lemur auf die Schulter.

Begegnen Sie Den Tieren

SOS Dolfijn & Stichting Leeuw Erfahren Sie mehr über die Tiere im Tierpark

Der Park beherbergt Tiere, die aus schlechten Lebensbedingungen gerettet wurden. Der Park beherbergt auch zwei Stiftungen, die Tieren in Not helfen.

Lesen sie mehr

Nieuws & interessante artikelen Wat gebeurt er allemaal in Hoenderdaell

Bekijk alle artikelen

Samen ontdekken en leren Organiseer een gezellig en leerzaam dagje uit

Blij verrast! Op aanraden dit dierenpark bezocht, persoonlijk vind ik dit nog leuker dan een grotere dierentuin. Wij komen zeker terug.

Tripadvisor Demi O

Een leuke kleinschalige dierentuin, maar wel met diverse dieren zoals stokstaartjes, leeuwen, tijgers, wolven etc. De verblijven van de dieren zijn erg groot en erg op het dierwelzijn gericht. Gebieden met loslopende dieren zoals bij de aapjes en de papegaaien. Goed restaurant met ruim assortiment en grote leuke speeltuin voor de kids. Parkeren is gratis en erg schone toiletten. Het was ook prima te doen qua drukte terwijl wij op een zondag waren geweest.

Google Thersa Boelhouwer

6 jaar geleden voor het laatst geweest maar nu ik keek mijn ogen uit wat is dat mooi geworden en uitgebreid. Een mooi nieuw restaurant, dolfijnen opvang, vogelverblijven en nog veel meer. Je kunt hier echt een dag verblijven en echt genieten van alle dieren en het moois wat er te vinden is.

Google Cees van Bale

By far het mooiste dierenpark van Nederland!!! Ik ga er regelmatig heen, ook met mijn cursisten fotografie. Prachtig onderhouden en ruim opgezet!!!

Facebook TopPix Fotoschool voor cursussen fotografie

Mooie locatie, makkelijk parkeren, zeer nette entreeprijs, vriendelijk personeel, heerlijk voor de kinderen een speelweide, prachtige dieren, en wat ze voor de tijgers en leeuwen doen: geweldig!! Uiteraard de andere dieren niet te vergeten: alle dieren worden super verzorgd! Hier kan je echt met het hele gezin een dag vertoeven!!

Facebook Imagine Red
4,7/5

(5934 Reviews)

4,8/5

(1837 Reviews)

4,5/5

(312 Reviews)

9,2/10

(67 Reviews)