Dobberende krokodillen, honderden kleurrijke vogels, spelende ringstaartmaki’s op de apenheuvel en… zie je daar de damhertjes in het bos?

Je vindt het allemaal op Landgoed Hoenderdaell!

Van kinderboerderij tot roofvogeltuin en van jungle tot weidse vlaktes waar kangoeroes rondspringen: kom langs en duik in de wereld van de dieren!

En…let goed op, want het kan zomaar zijn dat je pad wordt gekruist door een emoe, fazant of een van de andere vrij rondlopende bewoners van het dierenpark.

Midden in het bos vind je ook het opvangverblijf van Stichting Leeuw, waar verschillende grote katten, zoals tijgers en leeuwen zijn gehuisvest. 

De dierenverblijven op Landgoed Hoenderdaell staan temidden van een prachtig uitgestrekt natuurgebied. De route leidt je door het bos, via uitgestrekte velden en langs het water.

En met zoveel planten en dieren is er altijd iets nieuws te ontdekken! Vergeet in elk geval niet om een bezoek te brengen aan de roofvogeltuin.

Dagelijks om 12.00 uur en om 15.00 uur staat valkenier Karel met zijn vogels klaar voor een spectaculaire roofvogelshow(kijk ook even onder informatie).

 

Bezoek Stichting Leeuw Laatste nieuws Hoenderdaell door mijn lens Natuur / ecologie Arrangementen